Min vecka

Den här veckan är det fullt ös som gäller. Frasen "Vad gör vi,nu kör vi" dyker upp i mitt huvud. Så här får ni se hur min vecka ser ut och också får en liten förståelse för mig.
 
Måndag: Heldag på jobbet. Jobbade tre timmar övertid.
 
Tisdag: Heldag på jobbet. Antar att det blir övertid.
 
Onsdag: Heldag på jobbet. Möte med min coach på jobbet kl. 18. Möte med Sara för att strosa runt på Fashionweek kl. 18.45.
 
Torsdag: Heldag på jobbet. Antar att det blir övertid. Kl. 19.00 möte med Sara för att ta oss till Sofis Mode gala på Cafe Opera.
 
Fredag: KPMG dagen. En heldag som avslutas med middag.
 
Lördag: Sova....
 
Som ni ser en massa saker, men också en massa kul saker. Just nu håller jag på och funderar på klädsel till Galan....

Fjärilshuset och Hagaparken

 
Igår var jag och pappa i Fjärilshuset i Hagaparken. Vi såg allt från sköldpaddor till fiskar till fjärilar i det stora växthuset. Inne hos fjärilarna var det tropisk hetta (skulle ju föreställa regnskog) så där var det varmt. Men vi såg några superfina fjärilar!
 
 
Efteråt passade vi på och fika i parken. För min del blev det en rosa Estelle-bakelse!
 
 
Och såg gick vi runt hela Hagaslottet i Hagaparken, men vi såg ingen Victoria och Daniel och knappt slottet heller. Men en fin promenad utefter vattnet fick vi. En riktigt trevlig dag!
 

Griffin's Steakhouse Waterfront

Bilder från google.se
 
Igår kväll var jag och några arbetskompisar på Griffin's Steakhouse och åt middag. Restaurangen är en ny öppnad restaurang i Waterfront building och ägs av Stureplansgruppen. Det fanns inte så jättemycket att välja på om än köttbitar, men jag mumsade på en härlig hamburgare. Den var supergod! Pommes till var gott även om de hade saltat dem med dill (!). Men det kunde man ju ta bort...
 
Tycker Griffin's absolut är värt ett besök, men det är inge wowställe.
 
 
RSS 2.0