Diplomering på SödertörnI onsdags var jag och min familj inbjuden till Södertörn för årets diplomering. Jag har ju tagit min kandidatexamen från Södertörn så nu hämtade jag ut ett diplom för det. När vi kom dit var det först mingel och sedan höll prefekten ett tal innan vi fick komma fram. Det var ett kul event. Efter att allt var klart åkte vi till Medusas källare och åt kanongod grekisk mat.

Nya filmerJag gillar ju som bekant att gå på bio, men den varan har det inte blivit så mycket av i höst så då får man se på film hemma istället. Köpte dessa två filmer på Åhlens rea. Hoppas de är bra. Jag tycker det är bra att köpa film på rea för då är det billigt och då kan man prova filmer som man normalt inte brukar se. Detta då det är så billigt ändå med filmen så gör det inte så mycket om den är dålig.

Badskum från ApolivaI torsdags var jag tvungen och gå på apoteket, men passade då på och se vilka nya Apoliva produkter som hade kommit in. Apoliva är ett kanonbra märke som är både bra för kroppen och luktar kanon. Jag har letat efter ett badskum ganska länge, men inte hittat något så gud vad glad jag blev när jag hittade detta. Jag prövade det på en gång när jag kom hem och det luktar gott och blir ett bra skum. Jag har också önskat mig badskum i födelsedagspresent, men då med ett "finare" utseende. Jag skulle nämligen vilja få in lite mera SPA känsla i mitt badrum, med fina ljus, fina tvålar, lukta gott saker, handdukar etc. Badrummet är alltså ett projekt. Men hur ska man få mitt pytte badrum till ett SPA? Det är en bra fråga...
RSS 2.0