Mums för prinsesstårta!Idag firade jag att veckan var över med en bit prinsesstårta som dagen till ära även hade en liten krona på sig. När jag var och handlade passade jag också på att köpa rosa tulpaner. Jag tror att jag har kommit in i en rosa period igen. Tycker att allt som är rosa är superfint och det skapar ett ha begär. Jag tror att det är en reaktion på att jag på jobbet endast har svarta och vita kläder på mig. Så fram med fler rosa revisorer eller i alla fall fler färglada!

Jag fick också hem senaste numret av Tove Älskade Hem i brevlådan och där fanns det massor av fina inspirerande inredningsbilder.

Fast anställd!I onsdags var det en stor dag för då hade jag nämligen jobbat 6 månader på KPMG och det innebar att min provanställning gick ut och jag är numera fast anställd. Jag kommer så väl ihåg första dagen på KPMG och hur nervös jag var och trots att det har gått sex månader så är varje dag en ny dag som innebär massa nya saker.

För att fira detta gick alla assistenter på min avdelning ut och åt middag på Cliff Barnes. En trevlig middag och eftersom vi var så många fick vi sitta i VIP-rummet. Det var tre rätters meny som var helt okej. Därefter blev det dans till mycket bra musik (läs musik alla kunde texten till, men egentligen inte vill erkänna att man kan) innan det blev dags och ta tåget hem igen.

Nu väntar en helg utan jobb och bara ledighet. Ska nog passa på och läsa i mina nya böcker samt gå en promenad nu när våren verkar ha kommit.

Bokrean är här!Ingen har väl missat att bokrean har startat!

Som den boknörd som jag är var jag på Akademibokhandeln redan kl. 7.30 i onsdags för att fynda. Jag hade inte direkt spanat in några böcker, men jag kom ut med fyra stycken ändå. Det blev en ganska blandad skara från inredning till samhälle till roman. Mer exakt är titlarna; "Den stora bankhärvan HQ", "Schucks sunda söta", "Inred lantligt" och "I själ och hjärta". Så om ni inte har varit på rean ännu så ta tillfället i akt. Det finns inget bättre än doften av nya böcker...
RSS 2.0