Årets första dopp i Sverige!

 
Idag var jag och Sara och badade vid sjön Yngeln vid Nykvarn. Årets premiärdopp i Sverige skulle ske!
 
Vi hade med oss en härlig picknickkorg så att vi kunde stanna några timmar på stranden. Efter ett tag i solen så bestämde vi oss för att bada. Det var dock riktigt kallt, men trots det så var vi i ett tag (kroppen domnade bort och då blev det ganska skönt). Sedan blev det snabbt upp för att sola lite till innan vi tog dagens andra dopp innan vi åkte hem.
 
 

Middag och konsert med Sanna Nielsen

 
Igår kväll var hela familjen och åt en god trerätters middag på Ceasar i Södertälje. Jag valde vitlöksbröd med tzatziki till förrätt, fläskfiléplankstek till huvudrätt och avslutade med en glass. Allt var jättegott!
 
Efter det gick vi ut på Marenplan och satte oss för att lyssna på Sanna Nielsen. Hon sjöng massa nya låtar från sitt nya album "7" och såklart även några mellolåtar. Hon var verkligen superduktig och alla låtar hade ett bra "gung" i sig! En härlig sommarkväll helt enkelt!

Hejdå Kreta!

 
För snart en vecka sedan var det dags och säga hej då till Kreta för den här gången och åka hem igen. Jag har haft en underbar semestervecka i Chania med sol och bad samt god mat. En perfekt start på semester! 
 
Jag vet dock att jag kommer att komma tillbaka till Kreta igen så jag säger kort och gott: Τα λέμε αργότερα (på återseende)!
 
RSS 2.0