Snart dags för semester och glimtar från NYC!

Nu har den officiella nedräkningen börjat! Jag har tre dagar kvar att jobba innan sex veckor semester och det är sex dagar kvar tills jag åker till Kreta! Ska bli så otroligt härligt!
 
Sist jag var iväg på en resa var till New York City och det var en helt otrolig resa det med. Jag tänkte visa lite tips och härliga bilder därifrån så att jag kommer i semesterstämning.
 
Första dagen i NYC åkte vi ut till Frihetsgudinnan för att gå längst upp i kronan. Detta var helt otroligt och det är en mäktig känsla att gå längst upp dit. Så det får bli mitt första tips! Det är dock inte för de spontana då man behöver boka detta långt innan. Jag bokade våra biljetter i december trots att vi skulle åka i april. Så var ute i tid, men är man det så får man uppleva något magiskt!
 
 
På väg ut till ön. Passa på och ta en tidig färja så behöver man inte stå i kö.
 
 
Här är vi uppe i kronan. Man har tyvärr inte så bra utsikt från den, men känslan är på topp!
 
 
Boken ser man såklart i detalj...
 
 
Och sedan avslutades turen med amerikansk pepparonipizza. Mums!
 

Min midsommar!

 
Här kommer min midsommarafton i bilder!
 
Dagen till äran hade jag på mig en färgglad klänning från Esprit och en blomsterkrans från glitter (den var dock lånad från min syster). Vi hade en buffélunch hemma hos mamma och pappa bestående av de traditionella rätterna så som varmrökt lax, köttbullar, skinka och sill. Jag gjorde köttbullarna som såklart var kanongoda!
 
Till efterrätt blev det glass och jordgubbar med minimarsmallows.

Vilket land passar mig bäst?

What Country in the World Best Fits Your Personality?

India!
 
 
You are driven in life by the search for meaning and have a passion for culture and religion. You are a deeply spiritual person who thrives in an environment where people question their existence and devote themselves to a higher sense of being. You enjoy a stimulating environment and do best when you are challenged, mentally, and spiritually. You see life as an adventure and enjoy conversing with others on the big philosophical questions of life. Whether you are spending time in a bustling market, or meditating in a quiet garden, you are nourished by a society that is devoted to serving others.
 
Jag gjorde det här testet på Facebook och jag måste säga att jag hade inte förväntat mig Indien som val, men varför inte! Texten låter lite grann som jag och det senaste året har jag spenderat massa jobbtid med att diskutera Indien då en av mina kunder har sitt shared service center där och en favorit serie är Big Bang Theory. Alla tecken fanns ju där...
RSS 2.0