31 januari

Idag blev det först en tur ut till min hyresvärd för att hämta nycklarna till min nya lägenhet. Så spännande! Jag kommer ju att bo på samma ställe fast i lägenheten mitt emot. Killarna som har bott där innan jag spenderar hela helgen att flytta ut och att städa. När jag ikväll tittade in så såg det riktigt bra ut även om en del saker behöver göras. Hyresvärden ska bland annat måla/tapetsera alla väggar samt byta ut en köksbänk, men förutom det så ser det bra ut.

Efter det blev det till att åka till skolan för lunch och ett första handledarmöte. Våra handledare tyckte att ämnet var intressant, men att det vi ville undersöka var egentligen inget problem så vi behöver ändra vinkling. Bra att de sa det nu och i och med att vi läser på halvfart så har vi gott om tid att hitta en ny vinkel på problemet. För varulager värdering var i alla fall ett problem. Efter det gick jag och Emilia och firade på Le Petit Cafe med en blåbärsbulle.

På kvällen var det dags för min kvällskurs där vi började med att prata om det som har hänt i Egypten innan vi fortsatte med konstruktivism. Den teorin har jag lite svårt att förstå då den handlar om sociala kontexter, normer och värderingar vilket betyder att det inte finns något direkt att ta på utan allt är väldigt subjektivt.
RSS 2.0