Ny cupcakebok!

 
Ni som känner mig vet att jag bakar helst Cupcakes/Muffins och att jag älskar rosa så när jag såg den här boken inne på Akademibokhandeln kunde jag bara inte motstå den. Den var helt enkelt för söt!
 
Boken är skriven av en norsk bakbloggare och i början av boken får man tips om hur man spritsar bäst och hur man kan dekorera frostingen. Får se om jag kan baka något från den i helgen...
 
I helgen som var, hade jag som bakprojekt att baka Snoddas (kärleksmums fast med vaniljbotten) för att bjuda på jobbet. De blev riktigt bra. Tyvärr hann de ta slut innan jag kunde ta en bild...

Netflix

 
Förra helgen blev jag medlem på Netflix. Det är en sida på nätet där man kan streama film och tvserier helt lagligt. Det finns inte allt där, men bra mycket. För mig som lätt vill se flera avsnitt på en gång, har svårt att passa en tid på TV och älskar film så passar denna tjänst mig perfekt. Hittills har jag heller inte haft något problem med streamingen heller.
 
Första månaden är gratis så prova! Jag är supernöjd!
 
Annars har min dag spenderats på jobbet då vi just nu har den mest intensivaste perioden under hösten. Att kunna multitasking är verkligen bra! Det positiva är att det aldrig blir långtråkigt då man hela tiden måste göra nya saker. Så en revisor är allt annat än att sitta på sitt kontor!

Julmusiklista

 
I helgen när jag uppdaterade min spotifylista med vanlig musik när jag kom och tänka på att göra en egen julmusiklista; "Annas Jul". Efter lite sökande har jag nu några kända låtar så som "Hej mitt vinterland", "Jag drömmer om en jul hemma" etc, men jag vill ha fler låtar. Så min fråga till er är: Vilka låtar får man absolut inte missa när det gäller jul? Vilka är era favoriter?
RSS 2.0