Snart hemma igen

Nu är jag snart hemma igen. Blev en till hel dag i Malmö innan vi flög hem igen. Lunch ute vid torget och middag likaså. Mycket granskning på bolaget. Vi avslutade hela vistelsen på Starbucks. Nu är det dock dags att det kommer till Stockholm!

I Malmö

Idag befinner jag mig i Malmö för jobbet. Vi tog flyget tidigt imorse från Bromma. Gick superbra och så fick man frukost.

Väl i Malmö var det fokus på jobb tills kvällen då vi gick ut och åt på Torget. Vädret var så bra att vi kunde sitta ute. Efter middagen blev det en promenad ner mot Tourning Torso.

En liten Söndag

Dagen har bestått i att panik inhandla små flaskor av hudcrème och tandkräm inför morgondagens resa. Ska resa till Malmö med jobbet och endast ha handbagage. Inte så bra att ha med sig stora flaskor då. Väl på stan passade jag på och titta in på Akademibokhandeln för att se om det fanns några roliga pocket böcker. Blev dock besviken. Gick emmellertid förbi blomsterhandlaren med de här fina blommorna:
 
 
Det blev inget inköp i och med resorna som sker i veckan, men jag ska definitivt ha detta i åtanke nästa gång. Väl hemma igen så blev det en härlig sallad till lunch innan alla små söndags bestyr tog fart (läs: Städning).
 
Nu blir det packning som gäller!
 
Dagens sallad:
 
RSS 2.0