Kväll

Ikväll har det inte blivit speciellt mycket gjort. Försöker få lite pluggmotivation men det är svårt just nu.

Bestämde mig för att tvätta en maskin och det gick bra. Har blivit en fena på det!

Gick iväg till middagen som idag bjöd på lasagne! Det gillade jag, det blev också en pizzabit...

Lördag 30 januari

Är som sagt inte riktigt bra i min förkylning men idag har jag varit på brunch. Jag har idag ätit min första bagels! Trodde att det var en med russin i men det visade sig vara choklad. Den var god om man rostade den. Jag var även iväg till WalMart.

Idag är det trist väder så det är perfekt för att stanna inomhus. För imorgon måste jag vara frisk då vi ska åka till Savannah.

Brunch:

BOBCAT match

Igår kväll var det vårens andra hemmamatch för basketlaget Bobcats. Vi var självklart och tittade på när killarna spelade då detta är något speciellt i USA. Vi satt precis bakom avbytarbänken så vi såg allt mycket bra. Jag är inte så speciellt intresserad av basket men det var kul att se dem spela. Det är en väldig atomsfär då det är cheerleading och åskådarna hänger med. Jag fick och en tröja... När de bästa spelarna blev presenterade så kastade de ut tröjor till publiken.. och jag fångade en! Det var kul. Efter två timmars match stod det klart att Bobcats vann! Jättekul!

Uppvärmning (vi är det grön/vita laget):Spelarna:Cheerleadernas var också på plats och hejade:Bobcat var också på plats:Samt de internationella studenterna:

RSS 2.0