31 maj

Idag har det varit en vanlig dag på jobbet. Jag kände för att klä mig i rosa idag och man känner sig alltid lika pigg med sådana kläder. Idag var det den dagen som i bokslutssammanhang kallas för dag 0 så det var bara att börja med att granska siffror och då Scania är ett lastbilsföretag även granska lastbilarna. Det var riktigt kul och det kändes som att man verkligen fick testa på ekonomijobbet.

Jag jobbade över lite grann så när jag kom hem blev det mat och sedan har jag läst i "Elsas Mode" som jag lånade på bibblan i helgen. Jag har ju så otroligt mycket böcker så nu ska jag börja låna på bibblan, men det är ju så tråkigt. Om det är något som skulle behövas se över så är det bibliotek och dess personal. Det är ju en mycket bra tanke att kunna låna böcker helt gratis och man inte reserverar dem så utnyttja det faktumet och gör något bra av det!


Sex and the City 2

Igår så klädde jag och Sara upp oss för att åka till Söder och se nya Sex and the City filmen som hade premiär i veckan. Vi hade till och med höga klackar som man bör ha när man ska se filmen!Filmen var helt okej och jag tycker att är man ett SATC-fan så ska man självklart se den, men storyn är inte så jättebra. Även kläderna var en lite besvikelse för stylingen kändes lite fel placerad. Till exempel vem skulle gå ut i öknen i balkjol och högklackade skor? Nej, om det blir en film till så stanna i NY eller ta en tripp till en storstad så som London, Paris eller varför inte Rom? Dock gillar jag att gå på film på Söder. Det är fina salonger, god popcorn och framför allt gott om plats.
RSS 2.0