Vardagsrums fint!

 
Jag tror inte jag har visat upp mitt vardagsrum någon gång sedan jag flyttade in i augusti. Så här kommer det! Passade på i lördags och köpa fina Alla hjärtansdags rosor.
 
 
En nyinköpt vas som passar otroligt bra till rosor!
 
 
Min lilla soffgrupp. Bordet har jag fått från min farmor, men jag målade om det i vitt för att passa hemma hos mig. Kuddarna är från Indiska och jag tycker det så otroligt fint (och skönt) med massa kuddar i soffan.

Piffa upp orkidéer

 
Här kommer ett jätteenkelt DIY tips för trötta orkidéer. När blommorna har börjat trilla av, men man vill inte riktigt ställa in dem i förrådet alternativt slänga dem så kan man fästa små söta fjärilar i dem. Jag har köpt min fjärilar på Panduro och tycker det blev supersnyggt!

Cup cake -Semla

 
Idag på förmiddag har jag testat och baka Cupcake semla. Det blev kanonbra! Fördelen med en cupcake semla är att det inte blir lika stor och masstig som en riktigt semla utan fungerar mer som ett lätt fika.
 
För att göra den snabbt har jag använt mig av sprutgrädde som faktiskt smakade riktigt bra. Receptet hittar ni här. Jag hade dem dock inne längre i ugnen, men det varierar ju alltid från ugn till ugn.
 
 
 
 
RSS 2.0