Mina tre favoriter just nu!

Den här veckan har vinter och snön verkligen kommit så dessa tre klädesplagg är just nu mina bästa vänner. Utan dem hade jag frysit massvis!
 
 
 
Min mysiga termokjol som jag har köpt på Jober Max
 
 
  
 
Mina fina vantar med pärlor på från Kappahl
 
 
Min härliga halsduk köpt i New York

15 januari - Tulpanens dag

 
Idag är det tulpanens dag! Jag har massvis med fina tulpaner hemma hos mig (även om bilden är lite gammal). Både som bukett, på bricka från Svensk Tenn och så mina nya köksgardiner. Så spring iväg till affären och inhandla dessa fantastiska blommor! Att ha blombuketter hemma är verkligen vardagslyx för mig.
 
På min matvaruaffär (ICA Nära) har de också börjat inse hur fint det är med blombuketter så de har gjort en satsning på detta. Väldigt fint och man har mycket att välja på.

Lekig måndag

 
Igår kväll träffade jag den här lilla tjejen fast nu är hon inte längre två månader som på bilden ovan utan 1,5 år och "stora"tjejen:
 
 
Tänk vad fort tiden går och vilken skillnad. Nu när Emilia är 1,5 år har hon en egen härlig personlighet och kan nästan uttrycka sig i ord och handling. Det tog henne cirka två minuter att bestämma sig för att jag var en snäll person och sedan fick jag en rundvisning av hennes egengjorda julpynt, alla hennes favorit böcker, vi lekte med bilar, åt thaimat där Emilia var snäll och åt upp min broccolli, såg tomtensjulverkstad och även del 2 och sist men inte minst blev jag inbjuden i hennes rosa jättefint prinsesstält. När jag sedan skulle gå så fick jag massvis med slängkyssar!
 
En riktigt härlig kväll! Med massa mys och även en hel del prat med Emilias mamma.
RSS 2.0