Söndag 31 oktober

Imorse var det härligt att vakna upp då vintertiden var tillbaka och det innebar att man kunde sova en timme längre. Vid busshållsplatsen hände något konstigt. Det brukar inte vara så många som åker buss 7.44 en söndag morgon så jag brukar ta med en tidning och sedan stå ensam och läsa den. Imorse satt en person där redan. Jah blev ganska förvånad, men tog upp tidningen. Efter typ 5 min av helt tystnad hör jag ett : God Morgon. Det var verkligen superhögt och jag hoppar till. Först tror jag att han pratar i sin mobil, men efter några sekunder förstår jag att han pratar med mig och jag svarar såklart tillbaka. Hela situationen kändes superkonstigt och som tur var kom buss så jag kunde hoppa på den och halv sova ner till korsvägen. Jag menar, om han ville prata med mig kunde han väl hejat när jag kom.

I badet hade vi temat Monster och Häxor pga Halloween. Vi simmade mycket bröstsim och det gick ganska bra. Dock började ju L att krånga som vanligt och i slutet av träningen pratade vi med hans mamma och vi frågade om L verkligen tyckte att det är kul med att simma och om han vill vara där då det inte riktigt märks. De skulle gå hem och tänka på saken om L ska fortsätta. Jag tycker att alla barn som har olika aktiviter ska tycka att det ska vara kul annars kan man lägga ner så vi får hoppas att L bestämmer sig för att det är kul att simma.

Eftermiddagen har spenderats med att slappa framför TVn och baka. Jag hade nästan glömt hur kul det är att baka. Jag har lyckats göra en sak till imorgon och min födelsedag. En liten ledtråd: Jag har inte gjort detta sedan jag gjorde den som "den svenska efterrätten" i USA för 300 personer.

Reflektion av Ebbas Stil och Up in the Air

Först Ebbas Stil:

En helt okej program och det bästa med det var att Ebba är knappt med i programmet! Programmet innehöll en bra sekvens från NY Fashion Week och man fick veta olika trender för kläder, acceser, smink och frisyrer. Ebba själv inledde programmet med att träffa någon supertråkig stylist och sedan fika, medan vi fick följa med till NY. Jag tvivlar på att Ebba ens var där utan SVT hade nog köpt in den sekvensen från något utländskt program. Jag tycker att det var kul att se modeshowerna, men det kunde ha varit fler intressanta intervjuer och jag hoppas verkligen det kommer att bli reportage så som "så här shoppar du modekläder i "vanliga" butiker", "sminka dig", "makeover frisyrer" och "hitta din egen style". Jag tycker att vi kan alla se showerna, men det som man behöver hjälp med är att hitta klädesplaggen i "vanliga" butiker sedan styla sig själv, en person som ej har en modellkropp. Det är det som "Ebbas Stil" borde handla om, ta stilen från runway och omvandla den till den normala svenska människan. Nästa vecka skulle programmet handla om killars style så då kommer inte jag att titta. 

Up in the Air:


Det som är bra med filmen är att George Clooney är med i den, men det är allt. Den var så dålig att efter 40 min stod jag inte ut längre och jag stängde av. Under de 40 min som jag såg filmen handlade den endast om hur man avskedar folk, flyger och är allmänt otrevlig. Helt värdelös film!!! Se den inte!!!

Nya handdukar och present

Inför förra veckans besök så bestämde jag mig för att uppdatera lite i badrummet och inhandlade dessa superfina handdukarna på Hemtex.
Jag fick även present av de som kom på besök. Jättesött muffinstema!

RSS 2.0