Årets första dopp i Sverige

För exakt ett år sedan badade jag vid Torpa havsbad i Södertälje så idag kunde jag ju inte vara sämre, men usch vad kallt det var. Men nu har jag i alla fall badat i Sverige också, även om det blev ner snabbt och lika snabbt upp.
 
Längtade definitivt hit:
 

Saltå Kvarn

 
Eftersom Saltå kvarn ligger i närheten av Ytterjärna passade jag på och åka in där på vägen hem. De har en jättegullig butik precis bredvid fabriken i Järna. Det fanns mycket smått och gott och jag handlade lite bröd (gillar deras fruktbröd), juice, dinkelpuffar, bulgur och mandel i kanel samt torkade äppelbitar. Jag har nämligen tänkt att göra min egen musli nu i sommar och nu är det dags! 
 
Saltå kvarns produkter kan man hitta i vanlig matbutiken och de har även en butik på Södermalm i Stockholm. Det som gör deras produkter så bra är att allt är ekologiskt odlat!
 

Ytterjärna och Nibble handelsträdgård

 
Nibble handelsträdgård i Ytterjärna. Egenodelade grönsaker och blommor som alla är ekologiska. 
 
 
Uppe vid Ytterjärna kulturhus finns en fin trädgård med massor av fina blommor.
 
Idag har jag varit på en liten utflykt i Ytterjärna och Nibble handelsträdgård. Ytterjärna ligger ungefär en kvart från Södertälje så det är en liten behaglig utflykt. På Nibble handlade jag lite grönsaker och sedan gick jag runt i trädgården som fanns vid kulturhuset. Väldigt fint! Skönt att vara ute när solen skiner.
 
RSS 2.0