BoråsImorse satt jag på Nils Ericson terminalen och väntade på bussen till BoråsEmilia var med på resan
Jag utanför företaget som vi skulle intervjua


Idag hade vi vår första intervju i en serie av fem stycken. Vår magisteruppsats är baserad på intervjuer så nu har vi alltså kommit till empiri stadiet även om teoridelen inte är färdig. Att åka till Borås var väldigt smidigt och tog en timme med bussen. Efter intervjun, som gick bra, gick vi en sväng på stan och jag handlade en sak på Indiska (ni får se sedan vad det är) och vi åt på ett sushiställe innan det var dags att ta bussen hem igen.

På kvällen var det simning som gällde då jag hade noll inspiration för passkrivning. Men det ordnade sig med att jag fick ett pass från S02 tränaren som jag körde. Hon har också problem med inspirationen så hon har hittat en hemsida på nätet från USA där amerikanska tränare lägger upp sina pass. Så man går in där och fyller i vad för slags pass man är ute efter och så får man ett förslag. Det låter kul! Jag tycker att det är bra att ha en grund och sedan vara flexibel runt det. Dock tyckte simmarna att passet var jobbigt trots att jag gjorde om det.

TUR-mässanEfter simträningen i söndags gick vi till TUR-mässan! TUR-mässan är en turistmässa där olika resebolag, resebyråer, länder ställer ut. Jag och Sara började med att testa SAS monterns stora attraktion. Vi fick testa att åka ner för räddningskanan som fälls ut vid nödlandning. Det gick bra och var kul och som pris fick vi en pins. Vi gick sedan vidare bort mot USA montern för att snacka lite om biluthyrning och New York. Vi svängde även förbi Dominikanska republiken, Tidningsmontrar, tävlade om SPA dagar, resor etc.Vi träffade även på massa olika figurer som gjorde reklam för barnklubbar, Fotbolls VM, olika länders talanger och vi fick även ballonger och reklamprylar för att vi skulle göra reklam åt firmor. En av de bästa var ett taxibolag där alla fick en mjukis sak att sätta på tröjan och sedan gick vi runt och gjorde reklam för dem.I Sverige hörnan var det allt från Pippi till jättegod Nora-glass till kaffe från Karlstad.

Efter ett antal timmar var fötterna trötta och vi tog bussen hem igen och jag bestämde att nu måste jag snart ut och resa igen!

Lördag kvällJag och Sara (jag har på mig klänning som jag köpte till KPMG festen)Vi var och åt på en grekisk restaurang (mums!)Familjen kom runt kl. 14.15 och då började vi med fika. Jag hade bakat kokosmuffins utan mjölk som blev riktigt bra. Det som var lite surt var att i receptet stod det att det skulle bli 12st men det blev bara 6st så nästa gång blir det att dubblera receptet. Efter det tog vi oss iväg till Coop för lite handling och sedan blev det mys hemma innan vi tog bussen ner på stan och grekrestaurang. Jag åt vitlöksbröd, souvlaki med tzatziki och sedan glass. Kanongott!
RSS 2.0