30 juni

Onsdag och dag 0 i bokslutet. Det innebär att nu är det några intensiva dagar på jobbet som gäller, men det ska bara bli kul att få massor att göra. Idag har jag jobbat med att uppdatera valutamodellerna och att kontera extra bokningar som har kommit in, men som måste göras manuellt då det är precis i bokslutsveckan.

På em/kvällen så var vi sommarjobbare utbjudna till Gröndal (Scanias hälsocenter) för lite företagspresentation, mingel och femkamp. Det var inget nytt som dök upp i företagspresentationerna utan det mesta kunde jag reda. Det som var en besvikelse var att ekonomisidan inte fanns representerad. Typiskt för om jag ska jobba på Scania är det ju där som jag vill vara. Mitt lag kom inge bra i femkampen, men gud vad roligt vi hade!

Skriver detta på min nya dator som jag har döpt till pärlan. Hon är väldigt fin och gullig. Med ett vitt tangentbord! Jag har installerat de flesta programmen förutom Office paketet. Måste väl köpa det då det som jag har inte fungerar :(

27 juni

Imorse så åkte vi hem efter att återigen ha ätit en god hotellfrukost.

Bilfärden hem gick smidigt med tanke på att denna dag är en av de värsta om året trafikmässigt. Vi åkte till och med ut till Maxi och handlade inför veckan.

På em har jag hållt på med min dator som har kraschat igen så det kommer att bli till att köpa en ny imorgon. Jag har i alla fall lyckats rädda dokumenten och bilderna, vilket jag är mycket glad över. Jag hoppas att kunna köpa en likadan dator som Sara då den ska vara bra. 

På kvällen såg jag och Sara på Ice Castles, en film jag köpte i USA. Den handlar om Lexi som har en dröm om att bli konståkerska, men som drabbas av en olycka. Ska hon lyckas med sin dröm trots olyckan? En bra film speciellt om man gillar konståkning. 

 

Midsommardagen

Efter en mycket god hotellfrukost så gav vi oss iväg till gamla Linöping för att gå runt och titta. Det var mycket fina byggnader, men tyvärr var alla affärer stängda :( Men det var ganska tur för shopping har jag redan gjort för mycket (fick till och med en gullig bok om det.).Efter det åkte vi till Bergs slussar och såg på båtarna som slussade sin väg genom Göta Kanal.Kvällen blev på en av få öppna restauranger i Linköping. Det var god mat, men det tog väldigt lång tid att få in maten.
RSS 2.0