Dirty Dancing - För andra gången!

 
Igår eftermiddag var jag och Sara och såg Dirty Dancing på China teatern. Jag har ju redan sett den, men eftersom vi fick biljetterna i present så hängde jag med igen. Denna gång var showen mycket bättre än förra gången! Det var full fart i två och en halv timme och man fick höra alla braiga sångerna igen. Andra akten är mycket bättre än den första, men det är ju bara bra eftersom då kan man njuta hela tiden.
 
Har ni inte sett denna show så boka biljetter nu för den är kanonbra!
 
Efteråt var vi och åt på Barbeque. Maten var bra, men servicen var katastrofal. Tänk vad mycket det gör! Nej, dit behöver man inte gå igen....

VIP-shopping

Igår var jag och Sara på VIP-shopping på H&M. Vi bjöds på frukost och kunde shoppa loss. Jag hittade en hel del bas saker så som kofta och linnen.

H&M bjöd också på en liten modevisning med Ida Rislöw och några andra modebloggare som fick visa hur de klär sig i höst. En riktig bra morgon innan jobbet!

Trötter

 
Den här bilden symboliserar hur jag känner mig just nu...
 
Idag på förmiddagen var jag supereffektiv på mitt jobb och allt gick strålande, men sedan kom kl 15. Då blev jag supertrött så jag längtade verkligen till att få gå hem. Hade en härlig tågresa hem med mamma och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig.
 
Om ni orkar vara uppe lite längre vill jag tipsa om ett kul program som går ikväll kl. 21 på sjuan; "Hela Sverige bakar". Såg förra veckans avsnitt och tycker att de var superduktiga. Ikväll ska de baka cupcakes, min specialitet! Men jag ska se det på TV4 play istället i helgen.
RSS 2.0