Helgen - Allt för Hälsan

 
Igår var jag och Sara på Allt för Hälsan -mässan. Vi började med att gå runt bland behandlingarna och relax avdelningen. Där fanns en hel del SPA och hälsoresor, men även att man kunde testa på behandlingar. Vi valde och ta en ansiktsbehandling och trots att vi fick den mitt bland allt folk på mässan så somnade jag nästan.

Vi gick även och lyssnade på Shirley Clamp som promotade sin nya bok. Det var sådär då hennes presentation var väldigt rörig, men hennes bok var jättefin med en del goda recept i viktväktarstuk.
 
En annan föreläsning som vi var på handlade om att bli sin egen hälsoinspiratör. Den var riktigt bra och även om det inte var något nytt hon pratade om så är det bra och bli påminnd. En sak som hon nämnde som viktigt när det gäller och ändra sin livstil var att bli medveten om de omedvetna vanorna. För att träna sig på att identifera dessa kan man börja med något så enkelt som att fundera på vilken sko man tar på sig först, vilken sida i munnen börjar man på när man borstar tänderna.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0