Dag 1 i Paris

Vi började med att ses supertidigt på Arlanda för att flyga Air France ned till Charles de Gaulle flygplatsen i Paris. Flygresan gick superbra och man fick frukost på planet. Väl framme på flygplatsen tog vi RER:en in till Paris och därefter bussen till vårt hotell. Vi bodde på ett jättebra hotell vid Place d'Italie (13:e). Vi hade tur och fick rummet på en gång och efter att ha lämnat väskorna bar det ut för att undersöka staden.
 
 
Att äta lunch på ett Tabac i Paris är ett måste då det är en sak som, enligt mig, är superfranskt. Därefter tog vi en promenad runt i området och jag visade bland annat var jag bodde när jag bodde i Paris för sisådär 10 år sedan. Stället såg sig likt ut och vill man bo i ett område så är hyfsat centralt, men lugnt så är detta området i Paris. 
 
 
Vi tog bussen till Jardin du Luxembourg och satte oss i parken och solade. Parken var otroligt fin med massa blommor i olika färger.
 
 
På kvällen åkte vi in till St Michel och åt en trerättersmiddag på en mysig restaurang. Därefter blev det en promenad till Notre Dame och även utefter Seine för att se Eiffeltornet glittra.
Josefin
2014-09-05 @ 21:23:12

Härliga minnen :)!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0