Barcelona 29 dec = Dag 1

Supertidigt den 29 december åkte jag och Sara till Arlanda för att ta flyget ned till Barcelona, Spanien. Jag har aldrig varit i Spanien så det var superkul och få se något nytt. Väl framme så tog vi bussen in till stan och promenerade i vårvädret till vårt hotell. Efter att ha lämnat väskorna begav vi oss ned till hamnen för att hitta ett bra lunchställe.
 
 
Efter lunchen blev det en tur till stranden för att dopp händerna i medelhavet. För att vara van med svensk badvatten så var det helt okej. Blev dock inget bad, men härligt och vara på stranden i december. Därefter ställde vi oss i kön till att åka linbanan över hamnen. Jättelång kö, men så värt det. Att åka linbana var så häftigt och man fick en kanonbra utsikt över Barcelona. Kan verkligen rekommenderas!
 
 
På kvällen blev det till att promenera in till La Rambla (huvudgatan i Barcelona) och prova på den spanska förrättan Tomatbröd och sedan till huvudrätt en god risotto på Tapas Gaudi. Kan verkligen rekommendera restaurangen som finns på lite olika ställen i Barcelona. Vi hade lite problem med att hitta bra matställen, men detta var ett av toppställena.
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0