10 december - Nobeldagen!

 
Idag är det Nobeldagen! Idag är det dags för alla nobelpristagare att ta emot priset i konserthuset och sedan gå på middagen efterråt i Stadshuset. Alla priser delas ut i Stockholm förutom fredspriset som delas ut i Oslo.
 
En på mitt jobb har tidigare jobbat för Nobelstiftelsen och bland annat haft hand om att se till att kungaparet kommer på plats. Jag tycker det låter som ett coolt jobb, men väldigt stressigt. Hon har berättat att det är superviktigt och hålla tidsschemat och om det till exempel snöar kan det bli stora problem. Igår gick jag även förbi stadshuset och det kändes på stämningen att något var på gång. Alla bor på Grand Hotell annars hade det även märkts vid mitt jobb som ligger precis brevid Sheraton Hotell.

Själv brukar jag endast kika på de otroligt fina klänningarna. Det är dock tråkigt att Victoria och Madelene inte är med i år då de brukar ha de finaste klänningarna. En gång i livet skulle jag vilja gå på Nobelfesten, men vad är en bal på slottet? Den är nog ganska stel, men ack så roligt och få ha upplevt.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0