Dag 3: New York



Efter att ha börjat dagen med en american breakfast (stekt ägg, kalkonbacon och french toast) gav vi oss iväg för en båttur runt Manhattan samt frihetsgudinnan.




Efter båtturen blev det en tur till Starbucks och sedan var det dags för shopping igen. Den här gången blev det Forever 21s stora butik (4 våningar) vid Times Square. Där inne spenderades en hel del tid och vi kom såklart ut med några kassar med fina kläder. Efter det åkte vi tillbaka till hotellet, men på vägen till tunnelbanan träffade vi på lite Disneyfigurer.



Det är en sak som jag verkligen gillar med New York och USA i allmänhet att det är ingenting som är konstigt. Allt finns och det finns ett stort urval av saker, man kan få det man själv vill helt enkelt. En annan sak som jag dock inte gillar med USA är dricksen. Det kändes svårt och veta hur man skulle göra och i vissa situationer kändes det obekvämt.

På kvällen åkte vi till Little Italy där de hade julpyntat kanonfint. Alla dekorationer gick i grönt, rött och vitt. Det verkar också vara ett populärt område för mat för det tog tid innan vi hittade en restaurang som hade plats för två hungriga svenskor. Men maten vi fick var riktigt god.






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0